Albanian Pasabetare

$99.00

Abetare is the most loved book for any Albanian alive because it is used to teach the Albanian language when you are in primary school. This wonderful book is beautifully illustrated with a variety of interesting subjects and so teaches your children how to write and read in Albanian. Through Abetare Albanians learn to understand the world around them in their own beautiful language. We have kindly been given the copyright to use Abetare by Media Print publishing house and are proud to be able to teach Albanian children wherever they live in the world.

-
+

Specs

SKU: 2268 Category:

Description

Pasabetare

Paketa e tretë është Pasabetarja. (Dikur prindërit dhe gjyshërit tuaj e kanë quajtur “Këndimi”)

  • Që ju të mos i harroni shkronjat që keni mësuar tek Abetarja, por t’i përdorni ato për qëllime praktike të komunikimit dhe informimitmmm do t’ju shërbejnë 20 tekstet e shkurtra në gjuhën shiqipe që do të gjeni në këtë paketë;
  • Në bashkëpunim me mësueset tona do të mund t’i kuptoni më mirë, t’i interpretoni dhe të jepni mendimet tuaja rreth shqetësimeve e  ideve   që vijnë përmes tyre. E thënë ndryshe, ju do ta përdorni gjuhën shqipe me kompetencë të plotë.
  • Atëherë keni për të kuptuar se gjuha jonë është shumë e mirë, e bukur e me vlerë, sikundër i ka kënduar një poet tjetër.
  • Ne kemi zgjedhur një tekst kombëtar të Abetares, të miratuar nga organet kompetente, por edhe shumë popullore në Shqipëri.
  • Grupi i mësueseve ka punuar me përkushtim për ta sjellë në formën më të mirë të mundshme për mësimin on line.
  • Dëshirojmë t’i sigurojmë prindërit tuaj se në gjithçka që po ju ofrojmë keni garancinë e plotë që do të jeni on line me ne.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Albanian Pasabetare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *