Albanian Paraabetare

$99.00

Abetare is the most loved book for any Albanian alive because it is used to teach the Albanian language when you are in primary school. This wonderful book is beautifully illustrated with a variety of interesting subjects and so teaches your children how to write and read in Albanian. Through Abetare Albanians learn to understand the world around them in their own beautiful language. We have kindly been given the copyright to use Abetare by Media Print publishing house and are proud to be able to teach Albanian children wherever they live in the world.

-
+

Specs

SKU: 2594 Category:

Description

Paraabetare

Paketa e Paraabetares përmban për ju të dashur bashkëatdhetare të vegjël, një grup mësimesh me 20 tema, të cilat ju sjellin më afër atdheut përmes dëgjimit të teksteve të ndryshmem të rrëfyera nga mësueset tona në formë artistike e familjare për ju.

Ju do të përfshiheni edhe në lojëra edukuese e argëtuese.

  1. Ndërkohë  ju do aftësoheni të ritregoni bukur në shqipen tonë të ëmbël.
  2. Do të merrni njohuritë e  para për format grafike të shkronjave.
  3. Do të merrni njohuri rreth sjelljeve në  mjedise të  ndryshme, orientimit dhe komunikimit të saktë siç e kërkojnë situatat reale.
  4. Edukimi me vlerat më  të mira morale e shpirtërore të kombit tonë, është një nga synimet që kërkon të arrijë ky kurs.
  5. Ju do të aftësoheni  të shprehni mendimet tuaja para shokëve e shoqeve  gjatë orës së mësimit dhe me prindërit apo të afërmit  tuaj, në situata  të ndryshme pas mësimit.

Me siguri ju dhe të afërmit tuaj do të ndiheni krenarë që keni mundur të arrini të shpreheni bukur e qartë  në gjuhën shqipe standarde, nga ku nisin edhe rrënjët tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Albanian Paraabetare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *