Albanian Abetare

$149.00

Abetare is the most loved book for any Albanian alive because it is used to teach the Albanian language when you are in primary school. This wonderful book is beautifully illustrated with a variety of interesting subjects and so teaches your children how to write and read in Albanian. Through Abetare Albanians learn to understand the world around them in their own beautiful language. We have kindly been given the copyright to use Abetare by Media Print publishing house and are proud to be able to teach Albanian children wherever they live in the world.

-
+

Description

Abetare

Paketën e Abetares mund ta zgjidhni më vete.

  1. Në 37 seanca ju do te mësoni me radhë shkronjat me format e tyre në shkrimin e dorës dhe të shtypit.
  2. Mësueset tona do t’ju ndihmojnë t’i artikuloni qartë e bukur këta tinguj të ëmbël të gjuhës së bukur shqipe.
  3. Nuk do t ‘ju mungojnë lojërat e argëtimet ku mund të përfshini jo vetëm anëtarët e grupit, por edhe familjarët tuaj.
  4. Do të mund të lexoni dhe kuptoni përmes leximit të pjesëve  të shkurtra, të cilat do t ‘ju bindin se gjuha jonë, siç e kanë thënë dhe poetët  tanë të shquar, është më e bukur se kënga e bilbilit, më e këndshme se era e trëndafilit e të mbush zemrën me dashurinë e pashlyeshme për Atdheun tonë të dashur, Shqipërinë.
Jemi të bindur se duke ju sjellë këtë paketë deri në mësimin e fundit të sajm të cilin e kemi titulluar “Festa e shkronjave”, ju kemi sjellë Atdheun më afër dhe kemi frymëzuar tek ju vetëdijen e të qenit me gjak , zemër e mendje shqiptarë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Albanian Abetare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *